A méhpempő a természetnek egy olyan csodája, ami minden hormont elő tud állítani, akár inzulin vagy pajzsmirigy hormont is. Viszont egy másik területen is kiváló munkát végez, ez pedig a termékenység.  Mind a női, mind a férfi termékenységet pozitív módon befolyásolja, hiszen a benne lévő anyagok ráveszik a szervezetet arra, hogy azokat az anyagokat állítsák elő, amelyre éppen szüksége van. 

Hölgyeknél ha az ösztrogént kell növelni, akkor abban segít, az uraknál pedig a megfelelő tesztoszteron mennyiség előállításában játszik közre.  

egészség babavárás méhpempő
A méhpempő mind a női, mind a férfi termékenységre pozitívan hat. 

 

A méhpempő egy igazi aranybánya: több mint 120 összetevőből áll, melyek között fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok nyomelemek DNS és RNS is megtalálható. Éppen ezért a terhesség első három hónapjában kifejezetten ajánlott, hiszen hozzájárul a gyermek egészséges fejlődéséhez.

Mindkét félnek ajánlott a szedése már babatervezés előtt legalább 3-4 hónappal. Nem csak aminosavakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel tölti fel a szervezetet, hanem méregteleníti is a sejteket, így vitalizáló hatása tagadhatatlan. 
 

A hölgyeknél az ovulációt az úgynevezett lutenizáló hormonok segítik elő. Ennek a hormonnak a szintjét segít növelni a méhpempő. Sajnos az életkor előrehaladtával ez a hormon csökken, ezért 35 év felett, már ajánlott a fogyasztása. A méhpempőnek nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely vitamin abban segít, hogy az ösztrogén és progeszteron szint egyensúlyban legyen. 

egészség babavárás méhpempő
A méhpempő nélkülözhetetlen anyag a nőiségünk megőrzéséhez. 

A méhpempő nem csak a termékenységet fokozza, hanem a rendszertelen menstruációs ciklust is beállítja illetve erősíti a petefészket. 

Számos kutatást végeztek már azzal kapcsolatban, hogy menopauza esetén a méhpempővel jelentős eredményeket lehet elérni, ugyanis csökkenti a klimax tüneteit. Legalább 12 héten keresztül szükséges fogyasztani, hogy ezeket az eredményeket elérje valaki. 

Férfiaknál normalizálja a prosztata működését, növeli a spermaszámot és mivel növeli a vérben a tesztoszteron szintet, ezért felveszi a harcot a meddősség és az impotencia ellen is. 

Végeztek ezzel kapcsolatban egy kísérletet, méghozzá nyulakon. A kísérlet úgy zajlott, hogy a nyulakat nagy hőnek és stressznek tették ki, viszont nagy mennyiségben kaptak méhpempőt. A termékenységi ráta ezen nyulak esetében magasabb volt, mint azoknál a nyulaknál, akik nem kaptak. 

Érdemes tudni, hogy nem más, mint az arginin és a folsav alacsony szintje okozza az alacsony spermaszámot, ezt tudományos tényként közlik.  

Magyarországon már van néhány olyan meddősségi központ, ahol használják a méhpempőt. 
 

Fontos tényező még a stressz jelenléte. A gyermekáldást ez is befolyásolhatja. A méhpempő csökkenti a stresszt, ezért a szervezet megnyugszik és valószínűleg a termékenység esélye is megnő. 

Hogy ajánlatos alkalmazni? 

Hölgyeknek 28 napos kúrát szoktak javasolni napi 1-2 gramm mennyiségben.

Uraknak pedig érdemes legalább 60-90 napos kúrát tervezni, szintén 1-2 gramm mennyiségben. 

Javaslat! 

Lehetőleg teljesen tiszta minőségű méhpempőt vásároljunk, a kapszulásat pedig ne erőltessük, hiszen a hatékonysága jóval alacsonyabb!

Mitől olyan különleges még a méhpempő? 

Íme: 

  1. Tartalmaz egy olyan idegingerület átvivő anyagot, aminek a segítségével az agyban az idegek kommunikálnak egymással. Ez az acetilkolin. 
  2. Fokozza a tejtermelődést, ezért szülés után is kifejezetten ajánlott a fogyasztása! 
  3. Nem olcsó mulatság az előállítása, vásárlásnál éppen ezért ne törekedjünk az olcsó "feliratra". 100 gramm tiszta méhpempő ára  kb. 15.000 ft. Ha tízezer forint alatt kínálják, köszönjük meg és felejtsük el a megvásárlását.    

Termékenységünk és egészségünk megóvása nem Olcsó János! Óvakodjunk a sarlatánoktól! 

Jó egészséget kívánok!

Beremiké esszenciái