Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Burjánzik a lustaság és a tudatlanság!  

Valószínűleg sok embernek nem lesz szimpatikus az alábbi írás, de itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük az egészségünket és bevalljuk végre magunknak, hogy hulladékkaját eszünk!

A mai napig sokan kutatják az globális elhízás okát. A ma élő nemzedékek valószínűleg az elhízásra hajlamossá vált elődök leszármazottai. A korlátlan táplálékfelvétel korszakát éljük és mindez nem fog büntetlenül maradni. Ahogy ezt már tapasztaljuk is.

Mi az az üres kalória:? Zsír és cukor.

Tovább


Tízből kilenc magyar ebben szenved

A magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin hiányos!

Első, országos, reprezentatív D-vitamin-szint mérő kutatás készült 2017-ben, melyet a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati Klinika kutatócsoportja végzett el, melyet nyilvánosságra is hoztak a D-vitamin konszenzus szakmai konferencián.

A korábbi 60 százalékos becslés sem volt kevés, de a 95 százalékos arány már komoly problémára hívja fel a figyelmet.

Tovább


"Matracjelenség" - a nők 95%-át érinti! 

Mit tehetünk a narancsbőr ellen?

A narancsbőr (cellulit) legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közzé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. Már egy egész sereg cég próbál segíteni a nők millióit érintő problémáján, a narancsbőr eltüntetésén. A narancsbőr csökkentésére és megelőzésére már nagyon sokfajta stratégia létezik.

Tovább


Mi védi a korosodó nőket az infarktustól?

A civilizáció nem csak a fejlődést hozta el, hanem a szív- és érrendszeri megbetegedések magas arányát is. A halálesetek több mint 45%-áért felelősek.

Minden egyes sejtünknek nap mint nap tízezer szabadgyöktámadást kell kiállnia. Ezeket a támadásokat például az A-, C- és E-vitaminok védik ki, és ha mindez nem történne meg, akkor a sejtjeinket szétbombázná ez az ostrom.

Tovább

Esszencia

blogavatar

Maratonfutóként számos állapotba kerültem már, ami írott sorokért kiáltott. Nem fogok szigorú receptekkel traktálni senkit, egyszerűen csak azt akarom közvetíteni, hogy ha megszereted a mozgást, és a helyes táplálkozást, más területek is jobbá válnak az életedben (a munkád, a kapcsolataid, a magadhoz fűződő viszonyod). Az oldal célja az általános egészségen túl az információközlés.

Utolsó kommentek

Feedek